Over ons

Muziekagenda is een onafhankelijke internetsite en geeft u als bezoeker een compleet, betrouwbaar en aktueel overzicht van concerten, festivals en overige optredens in heel Nederland.

Muziekagenda is tot stand gekomen omdat wij als concert/festival bezoeker geen volledig beeld konden krijgen van het aanbod van concerten en festivals in Nederland. Vaak hadden we meerdere internet sites nodig om de gewenste informatie te vinden. Het moet anders kunnen dachten wij…www.muziekagenda.nl is geboren.

Inmiddels is Muziekagenda live en het aantal bezoekers van de website groeit met de dag. Ons streven is om de meest uitgebreide en aktuele on-line concert agenda van de Nederland te worden en we zijn al aardig op de goede weg.

Wij bedanken u als bezoeker voor het raadplegen van onze site en hopen u dan ook weer snel terug te zien.

Team Muziekagenda

Bij klachten:
Bij klachten over ons bedrijf of over een product wat geleverd is door Muziekagenda kunt u telefonisch contact opnemen met ons of een mail sturen naar: klachten@muziekagenda.nl

Als u gebruik wil maken van het herroepingsrecht kunt u mailen naar klachten@muziekagenda.nl

Wij behandelen uw klacht inhoudelijk binnen 14 dagen.

Hoe en waar kan ik mijn kaarten bestellen voor een evenement:
Omdat er veel websites zijn waar je illegaal kaarten kunt bestellen raden wij u aan om de verkooplinks te gebruiken op de websites van de evenement houder.

Muziekagenda is een voorverkooppunt die geheel het “Kijk uit waar je koopt” principe ondersteund.
Bij aanklikken van het evenement komt u op onze pagina en daar krijgt u een 3tal stappen.
Stap 1. U geeft aan welke kaarten u wilt kopen.
Stap 2. U vult uw NAW gegevens in
Stap 3. U kiest uw betalings methode en daarna krijgt u meteen uw tickets via de e-mail binnen.

Bestelling niet ontvangen:
De bestelling moet binnen 24uur in uw mailbox geplaatst zijn, is dit niet het geval mail direct naar klachten@muziekagenda.nl en wij zorgen ervoor dat uw bestelling nogmaals verstuurd word.

Herroepingsrecht
Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument of een vooraf door de consument aangewezen en aan de ondernemer bekend gemaakte vertegenwoordiger.
Nadat u ons heeft laten weten dat u gebruik wilt maken van deze regeling annuleren wij de gekochte tickets en storten uw geld terug binnen 5 werkdagen.
Bij misbruik van deze regeling doen wij aangifte bij de verantwoordelijke instanties.

Betaalmethodes:
De betaalmethodes op onze site zijn: Kadokaart, iDeal, Mastercard en Visa

In overleg kan een overschrijving rechtstreeks op onze rekening ook.

Alle bestellingen die worden gedaan op deze site zijn inclusief BTW maar exclusief Administratie en Bank kosten.
De administratie kosten kunnen varieren met een maximum van €2,50 per ticket.

Muziekagenda
Van Someren Downerlaan 33
5707 KK Helmond
Nederland

Telefoonnummer: +31 (0) 492 84 8847
Faxnummer: +31 (0)84 727 6323
KvK Eindhoven: 62291718
BTW nummer: NL166060951B02

E-mail: info@muziekagenda.nl
Website: www.muziekagenda.nl

Algemene Voorwaarden:

Hier kunt u onze algemene voorwaarden lezen van ons bedrijf: Download deze voorwaarden hier.

Ons Privacy beleid:

Dit is de website van http://www.muziekagenda.nl

Ons vestigingsadres is van Someren Downerlaan 33 5707KK Helmond
Ons postadres is van Someren Downerlaan 33 5707KK Helmond
Ons Inschrijvingsnummer bij de Kamer van Koophandel is 62291718
Ons B.T.W.-nummer is NL166060951B02

Bij elk bezoek aan onze website herkent onze webserver automatisch noch uw domeinnaam, noch uw e-mailadres.
Bij een bezoek aan onze website bewaren wij
– uw e-mailadres als u dit aan ons communiceert
– alle informatie die u vrijwillig verstrekt hebt (bijvoorbeeld onderzoeksinformatie en/of site-registratie)

 

 • Deze informatie wordt gebruikt Om u de bestelling te sturen die u bij ons heeft geplaatst.
  De informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden.Op deze site gebruiken we cookies (een cookie is een klein bestand dat verstuurd wordt door een Internetserver en dat zich op de vaste schijf van uw computer installeert. Dit bestand houdt de sporen bij van de bezochte Internetsite en bevat een aantal gegevens over dit bezoek).We hebben geen partnerschappen of speciale relaties met derden op internet.Als wij uw gegevens overdragen of ontvangen op onze website, gebruiken wij altijd de coderingstechnologieën die erkend worden als gangbare standaarden binnen de IT-sector.
  Als wij bepaalde kritieke informatie ontvangen of overdragen, zoals bijvoorbeeld financiële informatie of gezondheidsinformatie, gebruiken wij een beveiligde server. U wordt hiervan op de hoogte gesteld via een scherm dat afgebeeld wordt op onze site (pop-up).
  Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van informatie die wij ontvangen op onze site.

  Hoe neemt u contact met ons op in verband met ons privacybeleid ?

  Als u wenst te reageren op ons privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen

 • Per email: info@muziekagenda.nl
 • Per telefoon: +31(0)492-848847
 • Per brief: van Someren Downerlaan 33 5707KK HelmondOver communicatie per e-mailAls u in de toekomst geen e-mails wenst te ontvangen van ons bedrijf, kunt u contact met ons opnemen op het hierboven vermelde adres.
  Wij kunnen de e-mailadressen van de personen die een bezoek gebracht hebben aan onze site, doorgeven aan organisaties waarmee wij contractueel verbonden zijn en die producten of diensten aanbieden die u zouden kunnen interesseren. Als u wenst dat uw e-mailadres niet meegedeeld wordt aan andere bedrijven of organisaties, gelieve ons te contacteren op het hierboven vermelde adres.
  Wij kunnen de e-mailadressen van onze klanten doorgeven aan organisaties waarmee wij contractueel verbonden zijn en die producten of diensten aanbieden die u zouden kunnen interesseren. Als u wenst dat uw e-mailadres niet meegedeeld wordt aan andere bedrijven of organisaties, gelieve ons te contacteren op het hierboven vermelde adres.Over communicatie per brief

  Als u ons via het web uw postadres meedeelt, zal u alleen de informatie ontvangen die u aangevraagd hebt, op het adres dat u ons meegedeeld hebt.

  Over communicatie per telefoon

  Als u ons uw telefoonnummer meedeelt via het web, zal ons bedrijf u alleen telefonisch contact met u opnemen als dit nodig is om u te informeren over de bestellingen die u on-line geplaatst hebt.

  Indien u geen geadresseerd reclamedrukwerk en/of geen commerciële telefoontjes (meer) wenst te ontvangen, kunt u dat kenbaar maken via de website van de Stichting Infofilter: www.infofilter.nl.

  Ons bedrijf kan de consumenteninformatie gebruiken voor nieuwe doeleinden die nog niet voorzien zijn in ons «privacy-beleid». In dat geval, zullen wij contact met u opnemen alvorens uw gegevens te gebruiken voor deze nieuwe doeleinden, om u op de hoogte te stellen van de wijzigingen aan ons reglement voor de bescherming van persoonlijke gegevens en om u de kans te bieden uw deelname te weigeren.

  Op verzoek verlenen wij aan de bezoekers van onze site toegang tot alle informatie die wij van hen bijhouden. Als u toegang wenst tot deze informatie, gelieve u contact met ons op te nemen op het hierboven vermelde adres.

  Op verzoek bieden wij de bezoekers van onze site de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens die wij van hen bijhouden, te corrigeren. Als u uw persoonlijke gegevens wenst te verbeteren, gelieve u contact met ons op te nemen op het hierboven vermelde adres.

  Als u vindt dat onze site niet in overeenstemming is met ons privacybeleid, neem dan contact op met ons bedrijf zelf, op het hierboven vermelde adres.